Θεραπευτές

Θεραπευτές

Τζιγκουνάκης Γιώργος
PT, BSc Acu. ΜSc TCM, MBAcC, MCSP

Ο Γιώργος Τζιγκουνάκης αποφοίτησε με Άριστα από το τμήμα Βελονισμού του Πανεπιστημίου του Ανατολικού Λονδίνου (BSc Hons AcupunctureDistinction, University of East London) όπου και πραγματοποιήσε πρακτική εξάσκηση (clinical placement) 400+ ωρών στην κλινική του Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Κόβεντρι (BSc Hons PhysiotherapyDistinction, University of Coventry).

Κατέχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κινέζικη Ιατρική από το Πανεπιστήμιο του Τιαντζίν της Κίνας (Master of Medicine in Acupuncture, Moxibustion and Tuina, Tianjin University of Traditional Chinese Medicine) με εξειδίκευση στο Βελονισμό.

Eίναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Chartered Society of Physiotherapy), του Βρετανικού Συμβουλίου Βελονισμού (British Acupuncture Council), και αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Κινέζικης Ιατρικής (ΕΣΚΙ). Ταυτόχρονα, είναι υπεύθυνος και εισηγητής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της εφαρμογής του πρωτοκόλλου Ωτοβελονισμού NADA (διαχείριση μεταραυματικού στρες και αποτοξίνωσης) στην Ελλάδα, καθώς και εισηγητής της Ελληνικής Εταιρείας Κινέζικης Ιατρικής (ΕΕΚΙ).

Το 2017 του απένειμαν αριστείο από το Aegean College – Omiros Educational Group για την καινοτόμο και πρωτοποριακή ερευνητική διπλωματική εργασία “Επίδραση του Ήχου ως Ψευδοφάρμακο”.

Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.), ενεργό μέλος και εθελοντής στους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας (MdM), κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσώστη, πιστοποιημένος Gym Instructor, Pilates Instructor και εκπαιδευτής Capoeira.

Σήμερα συνεχίζει τη μελέτη του στην Αγγλία στο μεταπτυχιακό τμήμα της Διατροφικής Ιατρικής (MSc Nutritional Medicine) στο Πανεπιστήμιο Surrey, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει και ασκεί το θεραπευτικό του έργο στην Αθήνα.

Μέλος του Health & Care Professions Council (HCPC)
Μέλος του British Acupuncture Council (BAcC)
Μέλος του Chartered Society of Physiotherapy (CSP)
Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Κινέζικης Ιατρικής (ΕΣΚΙ)
Μέλος και εισηγητής της Ελληνικής Εταιρείας Κινέζικης Ιατρικής (ΕΕΚΙ)
Μέλος και εκπαιδευτής του Νational Acupuncture Detoxification Association (NADA GR)

Members_RGB_pos